Huis Te Koop Torrevieja Spanje

Published Jun 07, 22
4 min read

Waarom een huis kopen in Spanje.

Huis kopen Spanje? Wanneer u overweegt om te gaan wonen in Spanje, je hebt gelijk want er heel wat voordelen om in Spanje  te wonen. Het weer in Spanje is het hele jaar door uitstekend. Wanneer u van zon, lange zomers en de lente houdt, dan is Spanje “the place to be”. Maar niet alleen de zon maakt mensen blij, ook de daarbij behorende blauwe lucht. Het maakt mensen vrolijker en dus gezonder. Wij zeggen altijd onze winters in ons Huis aan de Costa zijn als een goede lente in Nederland of België. En ja ook hier regent het wel eens, lekker voor het stof en om de straten schoon te spoelen zeggen wij dan. Hoewel het in de maanden juli en augustus echt warm kan worden tot een temperatuur van 35 tot 40 graden. Zo zie je een huis kopen Spanje is een goede zaak!

Spanje is populair bij Nederlanders

Of u nu in een appartement gaat wonen in Spanje, een bungalow of een villa wilt kopen aan de kust, wonen in Spanje is velen malen goedkoper dan in Nederland. Daarom hoeft een huis kopen Spanje geen droom te blijven. Daarbij is het heel normaal dat uw villa of bungalow een zwembad in de tuin heeft. Maar ook de meeste nieuwbouw appartementencomplexen zijn voorzien van een groot zwembad. Een woning in Spanje kopen wordt tegenwoordig steeds populairder onder Nederlanders, Spaanse huizen zijn vaak een stuk voordeliger en daarnaast is het klimaat natuurlijk zeer aantrekkelijk. Een huis kopen Spanje kan echter erg veel werk zijn en lang duren.

Huis Kopen In Spanje Costa Dorada

Onze gestor vergezelt u persoonlijk tijdens uw afspraak naar de notaris. huis met tennisbaan te koop in spanje. Een bijkomend voordeel van deze 100% Nederlandstalig begeleiding is dat ook daar de taal geen probleem vormt. Onze makelaar in Spanje volgt de ontwikkelingen van het bouwproces van uw nieuwbouwwoning op locatie. Hij controleert de voortgang en informeert u regelmatig over de actuele situatie.

Zowel in Nederland als in Spanje kunt u ook na het aankoopproces bij ons terecht met al uw praktische vragen. huis kopen aan het strand spanje. Wij kunnen u ondersteunen bij bijvoorbeeld de aanschaf van interieur en inventaris of bij het opstarten van een verhuurservice. Casa La Costa geeft u graag tips en advies.Wanneer u op zoek bent naar een woning in Spanje is het belangrijk af te wegen wat u precies zoekt. Daarbij zijn natuurlijk de voor- en nadelen van verschillende mogelijkheden erg van belang. Eén van de belangrijke keuzes die gemaakt zal moeten worden is of u een bestaande woning zoekt of juist een nieuwbouwwoning in Spanje wilt kopen - huis kopen omgeving valencia spanje.

Daarbij komt dat tot 15 jaar geleden de kwaliteit van woningen in Spanje een stuk lager was, vooral omdat er een grote vraag was naar woningen. De afgelopen 15 jaar is er vooral op het gebied van kwaliteit en isolatie een revolutie geweest. Het is natuurlijk best mogelijk dat een oudere woning zijn charme heeft, maar weegt het ook op tegen de talrijke voordelen van een prachtige nieuwbouwwoning aan de Spaanse kust? Wanneer je kiest voor een nieuwbouwwoning of –appartement, weet je zeker dat je een zorgeloze tijd tegemoet gaat.

En gaat er toch iets mis, dan kan je rekenen op garantie. Tevens zijn er geen onderhoudswerken of verbouwingen waar je direct aan moet beginnen. Zoals al aangegeven is er de afgelopen 15 jaar veel veranderd in de wijze van bouwen in Spanje. Door de vastgoedcrisis zijn bouwers bewust geworden dat niet simpelweg alles meer te verkopen is.Niet alleen qua materiaal en constructie is een grote verbetering zichtbaar. De kwaliteit heeft ook invloed op het energieverbruik; waar tot 20 jaar geleden vaak zelfs enkele beglazing werd gebruikt zien we nu zeer goede dubbele beglazing met aluminium kozijnen. Bouwkwaliteit en bouwmaterialen zijn veel beter dan in de voorgaande jaren.

Waarom zou je daar dan geen rekening mee houden bij de aankoop van een vakantiehuis of een appartement in Spanje? Op dat terrein is er de voorbije jaren een forse vooruitgang geboekt en maken de bouwers gebruik van duurzame energie voor een deel van hun stroomvoorziening. huis kopen spanje costa. Koop je vastgoed dat in de jaren negentig of eerder gebouwd werd, dan zal het energieverbruik beslist een stuk hoger liggen.

Huis Kopen In La Marina Spanje

De tegenwoordige nieuwbouwprojecten bevinden zich vaak op de beste locaties - Immo Spanje is de beste plek om uw zoektocht naar de aankoop van een vaste woning of een tweede verblijf in Spanje te beginnen!. Juist doordat de klant die een woning in Spanje koopt anno 2019 vaak heel goed weet wat hij zoekt zullen de projectontwikkelaars zich moeten onderscheiden. huis kopen in spanje tips. Projecten zijn vaak goed ingedeeld met veel privacy en nieuwbouwwoningen zijn stijlvol en doordacht ontworpen.

Als u van plan koopt heeft u bij veel nieuwbouwprojecten de mogelijkheid zelf mee te beslissen in de gebruikte materialen. Vloer- en wandtegels, aanrechtbladen, inbouwapparatuur, gebruikte kleuren etc. zijn veelal te kiezen uit een aantal varianten. Hierdoor kunt u uw woning personaliseren en er vanaf de start uw eigen stijl aan geven.

Daarbij is er sprake van 1 jaar garantie op de woning m. b.t. materiaal en gebreken. De projectontwikkelaars zijn ook verplicht een garantie van 10 jaar te geven op de constructie van de woning. Qua onderhoudskosten zult u de eerste jaren ook zeker een voordeel hebben. Immers; u koopt een nieuwe woning dus alle materialen zijn nieuw en hebben nog geen slijtage (huis kopen gibraleon spanje).

Doordat wij ook adviseren op gebied van renovatiewerkzaamheden bij bestaande (oudere) woningen weten wij dat deze kosten aanzienlijk op kunnen lopen. Met weinig of geen onderhoud tijdens uw eigenaarschap en goed potentieel voor eventuele toekomstige verkoop, maakt het kopen van nieuwbouw een verstandige investering. Het kopen bij een goede makelaar en van een gerenommeerde bouwer moet tot een probleemloos en eenvoudig aankoopproces leiden. Spaanse woningen te koop en te huur.

U wilt een huis kopen in Spanje? Lees de onderstaande tips / punten even door, zo weet u met welke punten u te maken krijgt bij de aankoop. Een huis kopen in Spanje begint met een goede voorbereiding. Aanvullend op de onderstaande informatie kunt u ook een seminar bezoeken op de Second Home Beurs. Panden te koop in Spanje.Gemeentelijke woonvergunning Een huis bouwen in Spanje? Zorg dan dat je de gemeentelijke woonvergunning (licencia de primera ocupación) indient. Na het bouwproces komt de gemeentelijke architect langs om de bouw te inspecteren. Hij geeft daarna al dan niet toestemming om het huis te bewonen. Goedkeuring elektriciteit De elektricien die de leidingen en bedradingen heeft aangelegd, moet een goedkeuringsverklaring afleveren. Een huis kopen in Spanje? Hier vindt u een ruim aanbod aan Spaanse woningen te koop.

IMMO ABROAD REAL ESTATE

Zorgeloos uw woning kopen in Spanje met onze ervaring

Uw huis kopen Spanje makelaar in het buitenland met een professioneel en vakkundig team van marketeers, juristen, bouwers, architecten en lokale experts om succesvol te kopen, bouwen of huren van uw woning in het buitenland. Uw droomhuis is onze passie. Immo Abroad is uw lokale partner voor een huis kopen Spanje en huren van onroerend goed in de meest populaire vakantie gebieden. Ons aanbod van meer dan 50.000 aangeboden woningen, met onze lokale servicekantoren en vlotte processen helpen wij u om uw perfecte woning probleemloos te vinden.

TELEFOON

SPAIN

+34 911980582

FRANCE

+33 970734307

USA

+1 7637629666

UNITED KINGDOM

+44 1163264552

Navigation

Home

Latest Posts

Poort Beveiliging

Published Sep 15, 22
7 min read

Beveiliging Venray

Published Sep 09, 22
10 min read

Unit 14 Beveiliging

Published Sep 06, 22
10 min read